Citeste despre drepturile clientului, utilizarea Cookies si Politica de confidentialitate.
Login    Register New Account    Support Home   
Cumpara Gazduire Online    Verificare Domenii   

Ce primesti daca aduci un client pentru gazduire la noi

Vii la Real Host?

  • primesti gratuit perioada de găzduire deja achitată la vechiul furnizor
  • îți dublăm perioada nouă achiziționată de la noi

Vezi detalii

Înregistrează un domeniu:


Preturi inregistrare domenii: .RO la 36€+TVA/viață,
DOMENII .EU la 7,99€+TVA/an, .COM la 9.99€+TVA/an




Drepturile clientului si confidentialitate



Furnizor

Acest site este operat si intretinut de SC REAL LIFE SRL, CUI: RO23310817

Colectarea informatiilor

Site-ul nostru colecteaza informatii anonime despre vizitatori si stocheaza un cookie (dupa optiunile din browser) pe calculatorul vizitatorului. Informatiile colectate in acest proces nu identifica persoana care viziteaza site-ul, acestea servesc doar pentru a urmari statisticile vizitatorilor, sursa vizitelor (de unde au venit) si in anumite cazuri putem afisa promotii sau reclame pe alte site-uri (remarketing) pe baza identificatorului anonim. Utilizam Google Analitics pentru a colecta informatiile disponibile din browser, IP-ul, timpul si ora vizitei.

In momentul in care un utilizator isi creeaza un cont, orice date personale completate intra sub clauza protectia datelor personale.

 

Protejarea datelor personale:

Real Life SRL este inregistrata cu nr 32451, ca si prelucrator de date cu caracter personal, avand scopul "servicii de comunicatii electronice".

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC REAL LIFE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: servicii de comunicații electronice.

Clientul este obligat pentru a furniza datele, acestea fiind necesare pentru înregistrarea domeniilor web. Refuzul clientului poate rezulta în stergerea și pierderea dreputului de utilizare a domeniilor înregistrate. Pentru serviciile de găzduire nu sunt necesare completarea datelor cu caracter personal, decât datele precum adresa postală pentru a transmite facturile fiscale.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:

  • INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ - ICI BUCUREȘTI
  • Entitati care ofera servicii de inregistrare domenii: ENOM, ResellerClub
  • Parteneri autorizati ai acestora inregistrati la randul lor ca operatori de date cu caracter personal

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea serviciilor si comanda online de produse si servicii reprezinta acceptarea automata a termenelor si conditiilor de utilizare.



website uptime

Preţuri Înregistrare Domenii:

Extensie:Preţ:
.com9.99€/an
.eu7.99€/an
.net10.99€/an
.org11.99€/an
.info12.99€/an
.biz12.00€/an
.ro36.00€/viaţă

Preţurile nu includ TVA. Reduceri şi cashback nu se aplică la înregistrare domenii!

Vezi toate domeniile bottom, gazduirebox footer

Ai deja domeniu?:

Găzduire cu 512MB spatiu 9.33€/an
Găzduire cu 1GB spatiu 18€/an
Găzduire cu 4GB spatiu 28€/an
Găzduire cu 6GB spatiu 45€/an
Găzduire cu 8GB spatiu 73.99€/an
Găzduire cu 10GB spatiu 102.49€/an
IP dedicat 2€+12€/an
Certificat RapidSSL de la 13€/an
Softaculous Script Installer DA

Preturile nu includ TVA!

bottom, gazduirebox footer


Gazduire pe servere Windows     Gazduire pe servere Linux