Sc Real Life SRL este o companie infiintata in anul 2008, fiind formata dintr-o echipa tanara si dinamica, cu o atitudine diferita, inclinata spre a satisface nevoile clientilor nostrii. Oferim servicii de gazduire web intr-un mediu profesionist, avand propriile noastre servere intr-un datacenter din Bucuresti, monitorizate 24/7. Ne mandrim cu viteza si suportul oferit clientilor nostrii, iar in ceea ce priveste stabilitatea conturilor de gazduire oferim uptime de 99.9%.

1000+ Domenii inregistrate

1000+ Site-uri găzduite

1000+ Clienti

Cu ce ne ocupăm?

site-img33

Stim ca este foarte importanta afacerea dvs și ca succesul a devenit dependent de prezența pe internet și o imagine profesionala. În acest domeniu dorim sa venim în ajutorul clienților noștri și sa va oferim servicii de calitate.,

Sa ai un website nu mai e un lux sau extraopțiune. Site-urile web au devenit parte integranta a prezenței pe piața pentru toate firmele. Din aceasta cauza este vital ca firmele sa fie reprezentate printr-un portal și în spațiul virtual pe internet.

site-img32

Serviciile noastre sunt oferite în pachete care includ toți pașii de la A la Z pentru a va garanta o imagine profesionala și prezența online.

Fiecare pachet include serviciile de baza: înregistrare domeniu, activare pachet gazduire, studiu de piața, studiu activitate firma, plan website, grafica specializata, web design, realizare website dinamic, publicare site pe internet, SEO și serviciile aferente: configurare domeniu și gazduire, configurare adrese de mail, configurare panou de administrare și alte detalii tehnice ce țin de realizarea siteului.