Găzduire gratuită pentru freelancer webdesigneri și colaboratori

Prin programul de afiliere, Real Host ofera un pachet de gazduire gratuita Personal 2, avand 1GB spatiu, trafic nelimitat, baze de date nelimitate și Softaculous Script Installer.

Acest cont de găzduire gratuit poate fi utilizat pentru site-ul propriu sau chiar și pentru a testa serviciile noastre.

Pentru a beneficia de contul gratuit de găzduire:

  • trebuie sa fi webdesigner sau reseller de găzduire
  • poți fi persoană fizica, PFA sau chiar și firmă care nu are servere proprii
  • trimite o solicitare pe comercial@real-host.eu pentru a te înscrie ca și ‘Afiliat’
  • contul de găzduire se activează gratuit pentru 6 luni.,
  • contul tău va fi activat ca și cont afiliat și primești un link de afiliere prin care poți trimite vizitatori pe site-ul nostru.
  • după fiecare client recomandat primești un comision de 20%+TVA (TVA-ul numai dacă emiți factură cu TVA)
  • daca nu ai firmă pentru a emite o factură pentru comision: putem vira pe contul personal comisionul reținând contribuțiile și impozitul ca și în cazul salariilor sau putem oferi servicii sau domenii în contravaloarea comisionului.
  • după primul client recomandat contul tău de gazduire devine gratuit pe viață.
  • dupa minim 5 clienți recomandați de tine care au achiziționat cel putin un pachet Personal2, primești 2 GB spațiu gratuit pentru uz personal. La 15 clienți activi – 6 GB.

Îți oferim:

20% procent
comision
Partenerul tău de
încredere
cont gratuit pentru
colaboratori
99.9% Uptime
garantat
Portare gratuită
+ bonus
certificat ssl
inclus
suport gratuit prin
tichete
30 de zile banii
inapoi
certificat ssl
inclus
Servere dedicate
in bucuresti

Bonus

Transferi un cont de gazduire la noi si primesti un an de gazduire gratuita + perioada achitata la vechiul furnizor.

Vezi pachetele de găzduire

Întrebări frecvente

Cum transfer manual un cont de gazduire cu Cpanel la Real Host?

Transfer mai usor, cu ajutorul unei fisier full backup, optional echipa noastra poate realiza transferul contului cu ajutorul unui backup complet de la contul curent. In acest caz avem nevoie de datele de acces de la contul curent de gazduire si de la panoul de admin al domeniului.

Ce unelte sau programe am nevoie sa-mi construiesc un site?

Toate pachetele noastre contin panou de administrare Cpanel care include Softaculous installer unde gasiti zeci de platforme instalabile. Cel mai simplu de configurat este platforma WordPress, se instaleaza un sablon, apoi se incarca continutul.

Ce pachet de gazduire sa aleg?

Pentru un site simplu ar fi de ajuns un pachet de 1 gb, dar daca aveti si casute de email sau setati un backup saptamanal pentru site probabil veti avea nevoie de un pachet de minim 4 gb.

Upgrade/downgrade spatiu de găzduire.

Daca considerati ca spatiul cumparat este insuficient puteti solicita prin email sa se faca upgrade la urmatorl pachet. Se plateste doar diferenta de pret calculat in functie de scadenta perioadei.

Cum modific nameserverele la domenii .ro?

Se acceseaza www.rotld.ro-> Administrare domenii-> On-line. Se introduce parola primita la inregistrarea lui, sau se reseteaza parola. La sectiunea de ‘Date domeniu’ se pun nameserverele. Dupa salvare se confirma modificarea prin email.

Pot transfera un domeniu .ro de la un alt furnizor?

Pentru transferul unui domeniu .ro de la un registrar la altul este necesara o “Cheie de Autorizare”. Aceasta se poate obtine din panoul de administrare rotld.ro sau de la registrarul actual.

Pot avea mai multe site-uri in acelasi cont de gazduire?

Se pot gazdui mai multe site-uri in acelasi cont la pachetele incepand cu 4 gb in sus. Aceste pachete beneficiaza de baza de date si adrese de email nelimitate.

Pot renunta la serviciul de gazduire?

Daca te-ai razgandit, poti primi banii inapoi in primele 30 de zile. Notificarea de renuntare se face prin email la adresa contact(@)reallife.solutions, banii vor fi returnati in 10 zile.

Customer Showcase